Lieuwe Kingma

Voor de jubilerende kunstenaar Lieuwe Kingma deed PHontwerp behalve het logo de vormgeving van de catalogus en  het drukwerk dat de tentoonstelling begeleidde zoals de poster, kaartensets ect.

Een veelvoud aan pluriforme opdrachtgevers en veel werkervaring staan garant voor een professioneel en fraai resultaat.

Iconic packaging

De Heinz tomatoe ketchup fles, het Fruitella rolletje snoepjes of de Grolsch bierfles… het zijn legendarische verpakkingsontwerpen die we allemaal kennen en die al lange tijd bestaan. Dit is het onderwerp van de boekenserie Iconic packaging, waarvan PHdesign de vormgeving  deed. De serie is uitgegeven door BIS Publishers. 

Universiteit van Wageningen

PHontwerp heeft vele uitgaves voor de Landbouwuniversiteit van Wageningen verzorgd. Deze boeken of brochures informeren over wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van voedsel en voedselproductie.

Meer weten?
Telefoon 06-30 81 01 35
Of stuur een mail naar info@phontwerp.nl

Mijn naam is Paulien Hassink. Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan de kunstacademie Artez in Arnhem.
Na mijn afstuderen kreeg ik een baan bij het japans/nederlandse ontwerpbureau Watano Matzusaki in Amsterdam waar ik twaalf jaar gewerkt heb. Daarna heb ik bij TWA en bij 124 Design gewerkt, ook in Amsterdam.
Na mijn verhuizing naar Hilversum ben ik zelfstandig ontwerper geworden en zet mijn opgedane expertise nu met veel plezier in voor mijn eigen klanten.  

PHontwerp
‘s-Gravesandelaan 32 
1222 TA Hilversum