Publicaties voor AA Academy

Het ontwerp van deze publicaties voor AA Academy (Africa Agribusiness Academy) kwam tot stand ism Reuver+cO communcation design, die de redactie verzorgde en met illustraties van Guido Bootz.

Wiggerts kronieken

Van de geschiedenis van deze roemruchte Hilversumse familie is de onderste steen boven gehaald en alles is vastgelegd in dit boek.

Gipsy Spice

PHontwerp deed de vormgeving van de brochure van dit merk in home & fashion accessoires. De kleurrijke, exotische collecties worden verkocht via een webshop, of tijdens home-sales. De Hilversumse fotografe Marlou Pulles maakte de prachtige sfeerfoto’s.

Dit zijn voorbeelden van boeken en brochures waarvan ik niet alleen de vormgeving gedaan heb, maar ook een bijdrage heb geleverd aan de samenstelling en beeldredactie.

Universiteit van Wageningen

PHontwerp heeft vele uitgaves voor de Landbouwuniversiteit van Wageningen verzorgd. Deze boeken of brochures informeren over wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van voedsel en voedselproductie.

Meer weten?
Telefoon 06-30 81 01 35
Of stuur een mail naar info@phontwerp.nl

Mijn naam is Paulien Hassink. Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan de kunstacademie Artez in Arnhem.
Na mijn afstuderen kreeg ik een baan bij het japans/nederlandse ontwerpbureau Watano Matzusaki in Amsterdam waar ik twaalf jaar gewerkt heb. Daarna heb ik bij TWA en bij 124 Design gewerkt, ook in Amsterdam.
Na mijn verhuizing naar Hilversum ben ik zelfstandig ontwerper geworden en zet mijn opgedane expertise nu met veel plezier in voor mijn eigen klanten.  

PH ontwerp
‘s-Gravesandelaan 32 
1222 TA Hilversum