logo grafisch ontwerp huisstijl hilversum

Logo van PPP Lab
Grafisch ontwerp: PH ontwerp Hilversum

Grafisch ontwerp van de huisstijl van het PPP Lab

 

Voor het grafisch ontwerp van de huisstijl is gekozen voor een logo met een directe en stempelachtige uitstraling. Deze huisstijl maakt gebruik van een kleurstelling met een beperkt aantal steeds weerkerende unieke kleuren. De informatie wordt zo veel mogelijk gevisualiseerd door heldere schema’s, diagrammen en grafieken en er wordt veel gebruik gemaakt van ikonen, pictogrammen en andere illustraties in een pictogram-achtige stijl.

Ingewikkelde zaken helder uitleggen is het uitgangspunt in het grafisch ontwerp van deze huisstijl: eenvoud en verduidelijking. De sfeer van de huisstijl wordt gekenmerkt door helderheid.
Omdat PPP’s vaak over landbouw gaan, is een ontwerp gemaakt met strukturen van plant- en aardemotieven die gebruikt worden als achtergrond of op omslagen. Dit komt de visuele herkenbaarheid van de huisstijl en samenhang van verschillende uitingen van de huisstijl ten goede.

 

Klik voor bezoek aan website

Wat is een PPP?

PPP is de afkorting van Public Private Partnership. Het is de benaming voor een project waarin een particuliere onderneming samenwerkt met een overheid. Het gaat met name over infrastucturele- en landbouwprojecten in ontwikkelingslanden. Als bijvoorbeeld een Nederlandse ondernemer een gewas wil gaan verbouwen in Ethiopië kan hij pas slagen als er ook iets aan de plaatselijke watervoorziening verbeterd wordt of aan de infrastructuur. Daarvoor is samenwerking met onze of met de plaatselijke overheden nodig.
PPP Lab organiseert trainingsdagen en congressen over de know how van het opzetten en managen van PPP’s.

Heeft u een vraag?

Vult u -geheel vrijblijvend natuurlijk- onderstaand formuliertje in en wij nemen contact met u op.

PHontwerp Hilversum
Bureau voor grafisch ontwerp van uw logo en huisstijl
‘s-Gravesandelaan 32
1222 TA Hilversum
Telefoon 06-30 81 01 35

Hier staat iets over zzpers en bedrijven in Hilversum waar PHontwerp mee samengewerkt heeft. 

Tekstschrijver
Drukker
Fotograaf
Illustrator

Bereikbaarheid

PHontwerp in Hilversum is goed bereikbaar.
Vanaf de A1 neemt u de afslag 9-Laren en rijdt u tien minuten over de Hilversumse weg. Vanaf het station van Hilversum is het tien minuten lopen.
U kunt gemakkelijk en gratis parkeren.