PPP Lab

Huisstijl voor PPPLab, een organisatie die projecten opzet op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Logo, website, boeken en diverse digitale publicaties zijn de afgelopen drie jaar gepubliceerd.
Huisstijlontwikkleing i.s.m. Reuver+CO communication design; illustraties Guido Bootz.

Door samenwerking met tekstschrijvers, fotografen en webdesigners is PHontwerp een full service en multidisciplinair ontwerpbureau.

Lieuwe Kingma

Voor de jubilerende kunstenaar Lieuwe Kingma deed PHontwerp behalve het logo de vormgeving van de catalogus en  het drukwerk dat de tentoonstelling begeleidde zoals de poster, kaartensets ect.

Een veelvoud aan pluriforme opdrachtgevers en veel werkervaring staan garant voor een professioneel en fraai resultaat.

Aan de Kade

Woonboulevard Aan de Kade wilde zich aan het grote publiek presenteren als meer dan een verzameling losse winkels. PHontwerp maakte een voorstel hoe dit gedaan zou kunnen worden.

PHontwerp heeft veel ervaring in het ontwerp en opmaak van tijdschriften en brochures en geeft advies over de beste grafische presentatie van teksten, cijfers of schema’s en diagrammen.

Huisstijlen voor mkb en zzp

PHontwerp kan snel en goed een kleine bedrijfsstijl ontwerpen en realiseren. Een onderscheidend logo en een levendige huisstijl, van ontwerp tot en met de levering van het eindproduct, of het nu gaat om visitekaartjes, een bord of een brochure.
Huisstijl voor aannemer en stylingburo De Ruimte. Klik hier voor de website van De Ruimte.
Huisstijl voor coachingpraktijk Op een Rijtje. Klik hier voor de website van Op Een Rijtje.

MS Platforms

PHdesign ontwikkelde de huisstijl van MS Platforms: het logo, de huisstijlkenmerken, de opmaak van brochures en de correspondentiereeks.

Mijn naam is Paulien Hassink. Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan de kunstacademie Artez in Arnhem.
Na mijn afstuderen kreeg ik een baan bij het japans/nederlandse ontwerpbureau Watano Matzusaki in Amsterdam waar ik twaalf jaar gewerkt heb. Daarna heb ik bij TWA en bij 124 Design gewerkt, ook in Amsterdam.
Na mijn verhuizing naar Hilversum ben ik zelfstandig ontwerper geworden en zet mijn opgedane expertise nu met veel plezier in voor mijn eigen klanten.  

PH ontwerp
‘s-Gravesandelaan 32 
1222 TA Hilversum

Mijn naam is Paulien Hassink. Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan de kunstacademie Artez in Arnhem. Na mijn afstuderen kreeg ik een baan bij het in Amsterdam gevestigde ontwerpbureau Watano Matzusaki waar ik twaalf jaar gewerkt heb. Daarna heb ik tien jaar bij 124 Design, ook in Amsterdam gewerkt. Na mijn verhuizing naar Hilversum ben ik zelfstandig ontwerper geworden en zet mijn opgedane expertise nu met veel plezier in voor mijn eigen klanten.  

PH ontwerp
‘s Gravesandestraat 
Hilversum