Website en huisstijl voor coaching praktijk Op Een Rijtje

 

Logo huisstijl website Hilversum

De coach van het in Hilversum gevestigde bureau Op een rijtje heeft bij PHontwerp de huisstijl en website laten maken. Door zowel het ontwerp van het logo, de huisstijl als de website bij één bureau neer te leggen ontstond een fraai en samenhangend geheel. De identiteit van de praktijk wordt in de huisstijl prachtig weergegeven: helder (op een rijtje) en kleurrijk tegelijk. 

De huisstijl en website van Op Een Rijtje

Naar de website

Deze kleurrijke coach uit Hilversum heeft haar coaching-praktijk Op een rijtje genoemd. Omdat zij onder andere met auro-soma kleurentherapie werkt, is veelkleurigheid als uitgangspunt genomen voor het logo en de huisstijl. 
De fotografie is een belangrijk onderdeel van zowel de huisstijl als de website en is gedaan door Ted Lagemaat, een bekende fotograaf uit Hilversum.

Wat is op een rijtje?

Op een rijtje is een coaching praktijk uit Hilversum die tevens werkt met het Aura-soma kleurensysteem. De kleurrijke oliën van Aura-Soma kunnen helpen in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording. Hierdoor kunnen levensvragen worden beantwoord en kunnen verborgen kwaliteiten en talenten tot ontwikkeling komen. Aura-Soma is een manier om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen.

Heeft u een vraag?

Gebruikt u dan dit formuliertje en wij nemen snel contact met u op.

PHontwerp Hilversum
Bureau voor ontwerp van uw logo, huisstijl en website
‘s-Gravesandelaan 32
1222 TA Hilversum
Telefoon 06-30 81 01 35

Hier staat iets over zzpers en bedrijven in Hilversum waar PHontwerp mee samengewerkt heeft. 

Tekstschrijver
Drukker
Fotograaf
Illustrator

Bereikbaarheid

PH ontwerp in Hilversum is goed bereikbaar.
Vanaf de A1 neemt u de afslag 9-Laren en rijdt u tien minuten over de Hilversumse weg. Vanaf het station van Hilversum is het tien minuten lopen.
U kunt gemakkelijk en gratis parkeren.